Vil du arbejde for os?

Berlingske Media driver Berlingske, BT, Weekendavisen, Metroxpress, Radio24syv og en række andre medier. Hos os finder du arbejde inden for alt fra journalistik til handel.

Se vores ledige stillinger herunder.

Berlingske Media søger regnskabsassistent
Ambitiøs og systemstærk regnskabsassistent søges til vores debitor og kreditor team. Teamet er en del af vores fælles økonomiafdeling, som består af 13 medarbejdere. Vi servicerer alle enhederne i Berlingske Media A/S, med opgaver indenfor debitor- og kreditorstyring, financial og business controlling, likviditetsstyring, forsikringsforhold og diverse rapporteringsopgaver.
Ansøgningsfrist: 26-04-2018
Berlingske Media søger kundeservicemedarbejder
Kunne du tænke dig at yde den bedste service for abonnenter på Danmarks bedste aviser? I vores kundeservice, placeret i hjertet af København, servicerer vi vores abonnementer på Danmarks førende aviser. Vi sætter en ære i at yde en personlig service, som er målrettet den enkelte abonnent og det enkelte produkt.
Ansøgningsfrist: 25-04-2018
Teknisk IT projektleder til vores Sweetdeal.dk team
Vil du være med til at løfte Sweetdeal.dk til nye dimensioner? Har du det forkromede overblik og er Magento, API endpoints, REST, SSL og database strukturer en del af dit vokabularium. Er du nysgerrig og resultatorienteret og har du 3-5 års erfaring som teknisk IT-projektleder? Så er du måske den nye kollega vi leder efter.
Ansøgningsfrist: 30-04-2018
Berlingske søger korrespondent til Mellemøsten
En brutal krig raser i Syrien. Danske soldater har i mange år tømt støvlerne for ørkensand udsendt til Irak og Afghanistan. I Ankara cementerer Erdogan sin magt og rækker ud, også efter danskere. Strømmene af flygtninge og migranter starter eller passerer gennem Mellemøsten, Maghreb og Tyrkiet - og EU gør alt i sin magt for at dæmme dem op.
Ansøgningsfrist: 16-04-2018