Kristian Mørk bliver ny CIO for Berlingske Media

12. February 2021

Kontakt

Anders Krab-Johansen Koncernchef og udgiver Kontaktes via Lucia Elisabeth Kyle +45 29 73 72 93 Kristian Mørk Tiltrædende CIO +45 61 31 23 43

Kristian Mørk bliver ny CIO for Berlingske Media-img

Berlingske Media kan snart byde velkommen til en ny CIO. Kristian Mørk, en af Danmarks mest dynamiske og erfarne IT-ledere, starter i Pilestræde til maj.

Kristian Mørk har en MBA fra DTU samt en kandidatgrad i litteratur fra Aarhus Universitet. Han arbejder i dag som CTO for kundeserviceplatformen Dixa, hvor han er ansvarlig for den teknologiske strategi samt produktudvikling. Tidligere i karrieren har han arbejdet for spilplatformen Unity, Dansk Spil og DR.

“Berlingske Media har placeret sig som det førende digitale mediehus i Danmark, og derfor har vi brug for teknologisk ledelse fra øverste hylde. Vi glæder os til at få Kristian Mørk på holdet,” siger Anders Krab-Johansen.

Kristian Mørk overtager stillingen fra Ann Fogelgren, som gik til GN. Opgaven for den nye IT-direktør bliver, at udvikle de digitale brugerflader og understøtte den kommercielle udvikling af Berlingske Medias digitale nyhedsmedier.

“Jeg ser frem til udfordringen. Berlingske Media har rykket teknologisk de seneste år, men der er fortsat et uudnyttet potentiale,” siger Kristian Mørk. Den nye CIO indtræder i ledelsen med reference til koncernchefen.

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 17
Slide 1 of 17