Ny ansvarshavende chefredaktør på B.T. og Euroinvestor

30. August 2023

Kontakt

Simon Richard Nielsen, kommende ansvarshavende chefredaktør på B.T. og Euroinvestor Mobil: +45 20 19 43 32 Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver Kontaktes via Annette Stampe Kofoed på: Mobil: + 45 25 13 68 08 E-mail: ansk@berlingskemedia.dk

Ny ansvarshavende chefredaktør på B.T. og Euroinvestor-img

Berlingske Media vil styrke sin position inden for gratis, annoncefinansierede medier, og derfor samler vi ansvaret for B.T. og Euroinvestor under én chefredaktør. Valget er faldet på Simon Richard Nielsen, som tiltræder som ansvarshavende chefredaktør i september. Han er i forvejen kendt i huset, idet han var ansvarshavende chefredaktør for Euroinvestor indtil foråret, hvor han skiftede til en stilling i finanssektoren.

“Jeg ser frem til arbejdet med at få det bedste frem i både B.T. og Euroinvestor, som hver har en uundværlig position i det danske mediebillede," siger Simon Richard Nielsen.

B.T. og Euroinvestor fortsætter som selvstændige medier med hver sin journalistiske chef, men fremadrettet skal de to medier samarbejde redaktionelt samtidig med at koordinationen kommercielt og teknologisk bliver tættere.

B.T. er 100 procent gratis og 100 procent digital, og stræber efter rollen som Danmarks største nyhedsmedie. Euroinvestor er Danmarks største finansmedie med fokus på aktier og hjemsted for den populære podcast Millionærklubben. Ligesom B.T. er Euroinvestor også 100 procent gratis og 100 procent digital.

“Simon Richard Nielsen stod bag Euroinvestors succes som nyhedssite. Jeg har tillid til, at han kan drive journalistikken på B.T. og Euroinvestor, og sikre et godt samarbejde mellem de to medier” siger Anders Krab-Johansen.

I forbindelse med den nye struktur er det aftalt, at Pernille Holbøll fratræder. Hun har været ansat siden maj 2022 og har i sin tid som ansvarshavende chefredaktør gennemført B.T.s omstilling til et 100 procent digitalt nyhedsmedie.

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 21
Slide 1 of 21