B.T. er nu Danmarks største nyhedsmedie

1. September 2020

Kontakt

Michael Dyrby Ansvarshavende chefredaktør Mobil: +45 40 30 99 38

B.T. er nu Danmarks største nyhedsmedie-img

B.T. blev i august Danmarks største nyhedssite. Det er første gang nogensinde, at bt.dk indtager positionen som nummer et blandt alle danske medier, og dermed skriver B.T. pressehistorie.

Målingen er foretaget af Dansk Online Index, og den dokumenterer, at B.T. nu har den største trafik. Dansk Online Index foretager de officielle målinger, hvor næsten alle medier i Danmark er repræsenteret, og B.T. havde 515 millioner sidevisninger i august måned.

"Det er enormt tilfredsstillende, at vi har løftet bt.dk så voldsomt på forholdsvis kort tid, og vi er stolte over at være nummer ét i Danmark" siger ansvarshavende chefredaktør Michael Dyrby.

B.T. fusionerede med gratisavisen MetroXpress i 2017 og er ifølge Gallups seneste opgørelse, den avis med flest ugentlige læsere.

Siden relanceringen af B.T. i juni 2018 har alle kræfter været fokuseret på at skabe det bedste og største mobile nyhedssite herhjemme. Ambitionen har været at transformere B.T. fra at være et dagblad til at være digital på alle niveauer.

"Det har krævet en enorm og ikke mindst fokuseret indsats, at ændre måden at lave journalistik på. Det er i virkeligheden en mindre revolution, der er foregået, for vi har vendt det hele på hovedet, og vi er nok lidt foran planen ved at blive nummer et allerede nu”, siger Michael Dyrby.

Konklusionen er klar: B.T. er nu størst digitalt og Danmarks mest læste avis.

Udviklingen af B.T. til Danmarks eneste “mobile first” nyhedsmedie er sket i et tæt samarbejde mellem redaktionen, digitale udviklere og Berlingske Medias kommercielle afdelinger. Positionen som Danmarks førende nyhedsmedie skal bruges til at udvikle B.T. yderligere, forklarer Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media, der driver B.T.

“Vi er optaget af, hvordan vi øger indtjening fra annoncer, partnerskaber og andre modeller, så vi har penge til yderligere investeringer i journalistik,” siger Anders Krab-Johansen.

Dokumentation: Dansk Online Index https://danskonlineindex.dk/toplisten/

Gallup https://tns-gallup.dk/laesertal/kantar-gallup-praesenterer-tal-for-ugentlige-laesere-af-dagblade-for-2019

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 17
Slide 1 of 17