Overskud og mediestøtte baner vej for ny vækstplan

1. April 2022

KONTAKT

Ansvarshavende chefredaktør Simon Richard Nielsen +45 20 19 43 32

Overskud og mediestøtte baner vej for ny vækstplan -img

Euroinvestor går i offensiven og ansætter nu flere journalister for at udvide forretningen. I 2021 overhalede finansmediet de nærmeste konkurrenter målt på sidevisninger og kan nu kalde sig Danmarks største digitale finansmedie.

Omsætning steg 60 pct. i det forgangne år, hvor Euroinvestor også gav overskud på driften. Nu har Medienævnet også givet Euroinvestor grønt lys for redaktionel produktionsstøtte i 2022.

“Vi har det økonomiske fundament på plads til at investere i mere indhold og udvider nu redaktionen,” siger ansvarshavende chefredaktør Simon Richard Nielsen.

Allerede i 2020 målrettede Euroinvestor strategien for mere entydigt at satse på nyheder og redaktionelt indhold om de finansielle markeder.

“Vores strategiske arbejde har båret frugt. Vi så et hul i markedet og valgte at satse mere på nyheder om aktier og danskernes privatøkonomi. Både brugerne og annoncørerne har taget godt imod den mere rendyrkede redaktionelle profil,” siger Simon Richard Nielsen.

Euroinvestor har også fået medvind fra den nye danske aktiekultur, hvor titusinde af nye investorer for første gang prøver kræfter med aktiemarkedet. Udviklingen betyder Euroinvestor sidste år fik vendt et underskud til et pænt plus på driften, målt på EBITA.

Samtidig er podcasten Millionærklubben fra Euroinvestor kravlet op i top 5 på den officielle opgørelsen fra Podcastindex.

“Økonomien er sund, og Euroinvestor er en unik væksthistorie i den danske mediebranche. Vi har nu muligheden for at udnytte vores skalerbarhed i koncernen til at investere i mere indhold,” siger Simon Richard Nielsen.

Euroinvestor er en del af Berlingske Media A/S, der også tæller Berlingske, B.T. og Weekendavisen.

Simon Richard Nielsen oplyser, at der allerede er ansat en ekstra journalist med start ultimo april. I første omgang skal der nu ansættes yderligere to finansjournalister og en podcastvært. Euroinvestor er desuden godkendt som praktiksted og kan byde velkommen til mediets første journalistpraktikant til august i år.

For yderligere information kontakt: Ansvarshavende chefredaktør Simon Richard Nielsen +45 20 19 43 32

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 24
Slide 1 of 24