Michael Dyrby fratræder hos B.T. - Jonas Kuld Rathje konstitueres som ansvarshavende chefredaktør

10. December 2021

Kontakt

Michael Dyrby fratræder hos B.T. - Jonas Kuld Rathje konstitueres som ansvarshavende chefredaktør-img

Michael Dyrby har valgt at fratræde sin stilling som ansvarshavende chefredaktør. Han ser sig ikke i stand til at være øverste chef for B.T., når hans autoritet er svækket efter dokumentaren om sexisme på TV 2.

“Jeg forlader B.T., fordi en chefredaktør aldrig må stå i vejen for sin udgivelse. Jeg er desværre blevet begrænset i mit virke som redaktionel leder og skygger for B.T.s videre udvikling. Det tager jeg konsekvensen af,” siger Michael Dyrby.

Jonas Kuld Rathje konstitueres som ansvarshavende chefredaktør. Han har været chefredaktør på B.T. siden sammenlægningen med MetroXpress, har erfaring og besidder de nødvendige kompetencer.

Michael Dyrby efterlader et B.T., som under hans vinger har udviklet sig til landets største digitale medie. B.T. har etableret redaktioner i de fire største byer, og har lavet begejstret og kritisk journalistik til danskerne.

“Jeg havde håbet, det var muligt for ham at komme tilbage som ansvarshavende chefredaktør på B.T. Men Michael har konkluderet, at det ikke kan fungere, og det har jeg respekt for. Det har utvivlsomt været en svær beslutning,” siger Anders Krab-Johansen.

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 23
Slide 1 of 23