Euroinvestor er nu Danmarks største digitale finansmedie

1. July 2021

KONTAKT

Simon Richard Nielsen Ansvarshavende chefredaktør Mobil: +45 20 19 43 32 euroinvestor.dk

Euroinvestor er nu Danmarks største digitale finansmedie-img

Euroinvestor blev i juni Danmarks største digitale finansmedie. Det betyder, at Euroinvestor lige netop rykker foran konkurrenterne Børsen og Finans.

Målingen er foretaget af Dansk Online Index, og den dokumenterer, at Euroinvestor har den største trafik. Dansk Online Index foretager de officielle målinger, hvor næsten alle medier i Danmark er repræsenteret, og Euroinvestor havde 10.726.997 sidevisninger i juni.

“Danskerne har i den grad opdaget Euroinvestor som det naturlige samlingspunkt for alle med interesse for investeringer. Den nye aktiekultur gavner alle i Danmark, men jeg er alligevel stolt over, at brugerne har taget så godt imod det løft i kvalitet og omfang, vi har foretaget med vores journalistik,” siger chefredaktør Simon Richard Nielsen, Euroinvestor.

Berlingske Media købte Euroinvestor i september 2018. Siden da er sitet relanceret og udviklet til glæde for brugere og annoncører. Euroinvestor leverer markedsnyheder, data om aktier og kommentarer og er desuden hjemsted for de populære podcast Millionærklubben, Aktieskolen og Penge er noget, vi taler om. Euroinvestor er det eneste frie medie om investeringer, som er gratis for brugerne.

“Euroinvestor viser, at der er et stort publikum til nyheder om aktier og markeder. Vi er stolte over at kunne bidrage til danskernes viden om investeringer,” siger Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media.

Dokumentation Dansk Online Index https://danskonlineindex.dk/toplisten/

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 23
Slide 1 of 23