B.T. lancerer en ny stor weekendavis

1. June 2021

Kontakt:

Michael Dyrby, midy@berlingskemedia.dk Jesper Nielsen, jmni@berlingskemedia.dk

B.T. lancerer en ny stor weekendavis-img

B.T. er Danmarks største digitale nyhedsmedie. Positionen er bygget på over 100 års erfaring med at lave aviser. Men selvom B.T. primært er et digitalt medie, udvikler vi fortsat avisen.

Til efteråret vil B.T. udvide lørdagsavisen, så den får tre sektioner med nyheder, sport og underholdning. Vi lukker samtidig søndagsavisen, så kunderne får alt læsestoffet lørdag til læsning hele weekenden. Det gør vi for at sænke prisen på et avisabonnement ved at reducere omkostningen til papir, tryk og distribution, mens vi samtidig forbedre kvaliteten af lørdagsavisen.

"Vi tilpasser løbende B.T. til den tid, vi lever i. I de senest år har B.T. været førende i digital omstilling, der følger nyhedsdøgnet. Nu er tiden inde til at tilpasse vores aviser i weekenden, hvor vi vil udgive vores stærkeste nyhedshistorier, gå bag kulissen i underholdningens verden og følge de største fodboldklubber tæt,” siger Michael Dyrby, ansvarshavende chefredaktør for B.T.

B.T.s abonnenter er ved at blive orienteret og får alle en individuel og tilpasset løsning. Det billigste avisabonnement nu og her er 239 kr. pr. måned. Det vil i fremtiden være 149 kr. pr. måned.

"Vi er sikre på, at vi skaber en god og attraktiv avis med en passende pris til vores abonnenter. De er i øjeblikket ved at blive orienteret om det nye tiltag og lukning af søndagsavisen den 29. august", udtaler Jesper Nielsen, bladsalgsdirektør i Berlingske Media.

Flere pressemeddelser

Slide 1 of 11
Slide 1 of 11