Undersøgende reporter til Radio24syv

Radio24Syv søger en undersøgende reporter, hvis vigtigste opgave bliver at finde og udvikle egne og dagsordensættende nyheder indenfor især samfund og politik.

I dag produceres de fleste af de nyheder, der bringes i radio og tv, af morgenaviserne. På Radio24Syv insisterer vi på at blive bedre til ikke blot at afspejle de nyheder, andre skaber, men ved hjælp af klassisk journalistisk håndværk – kildepleje, aktindsigt, nysgerrighed, flid og dygtighed – at finde vores egen historier og forløse dem, primært i vores vigtige morgenprogram.

Vi søger journalister, der har dokumenteret erfaring – eller et uomtvisteligt talent for at få det – med selvstændig nyhedsproduktion og gerne undersøgende journalistik.

Ansøgere, der har lavet nyhedsjournalistik og/eller undersøgende journalistik i dagblade, er meget velkomne, og ansøgere, der dertil får sære ideer, der bryder med konsensustænkningen i den almindelige nyhedsformidling, er ekstra velkomne.

Du tilknyttes vores lille undersøgende gruppe, der består af i alt tre journalister, og som skal være i stand til over tid at lave stærke, egne, dagsordensættende og undersøgende historier og reportager.

Du må gerne have erfaring med eller i hvert flair for, hvordan ”tunge” journalistiske historier kan foldes ud og blive levende på radio og forløses i vores timenyhedsudsendelser samt med fakta, gæster og debat i vores fladeprogrammer morgen og eftermiddag.

Henvendelse:
Hvis du har spørgsmål om jobbet og om os, er du velkommen til at kontakte Undersøger Jeppe Findalen på telefon 5060 7973.

Ansøgning:
Skriv en kort ansøgning med CV og vedlæg eksempler på journalistik, du har lavet samt ideer til undersøgende historier, der vil egne sig godt til Radio24Syv. Send det hele via linket her på siden.

Ansøgningsfrist:
Den 27. november 2017.

Tiltrædelse:
Den 1. januar 2018.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 27. november 2017

Radio24syv er licensfinansieret public service radio, der begyndte at sende på FM, DAB og Internettet den 1. november 2011 og har en statslig sendetilladelse foreløbig frem til november 2019. Radio24syv drives af selskabet Berlingske People A/S.
Radio24syv er Danmarks originale taleradio. Vi producerer et væld af debatskabende, underholdende og tankevækkende programmer, skabt af ihærdige og glade medarbejdere på en skæg og dynamisk arbejdsplads. Synes vi.
Vi sender til hele Danmark 24 timer i døgnet, året rundt, fra studier i det centrale København.