Udviklingschef – Podcast24syv

Danskerne elsker podcast og det gør vi også i Berlingske Media. Vi har allerede Radio24syv, der hver måned sender mere end 5 millioner podcast ud til brugerne, og vi har ambitioner om, at Berlingske, Weekendavisen og BTMX også kommer i gang med at producere masser af podcast.

Derfor etablerer vi nu en helt ny podcastplatform – Podcast24syv.
Her tilbyder vi de bedste danske podcast, udvalgt på deres kvalitet.
Her finder danskerne debat, satire, kultur, historie, livsstil – kort sagt gode podcast om hele livet.

Vi søger en chef til Podcast24syv. En chef der elsker podcast og som kan indfri vores ambitioner og de løfter, vi giver brugerne.

For at få jobbet, skal du som minimum leve op til følgende krav:
Du har dokumenteret erfaring med ledelse og med at gennemføre, lancere og stå for drift af sammensatte teknologiske løsninger.
Dine teknologiske kompetencer gør dig i stand til at stille de rigtige og præcise krav til vores leverandører og samarbejdspartnere.
Du har kommerciel forståelse og kan udvikle Podcast24syv til en attraktiv platform, der kan tiltrække og fastholde podcastproducenter.
Du tænker innovativt og forstår brugernes behov for en veldesignet, brugervenlig og mangfoldig podcastplatform – Podcast24syv.

Så kan du selvfølgelig også samarbejde og skabe gejst og fremdrift i et udviklingsteam – og altid sætte brugerne først.

Kort om jobbet
Din opgave er at skabe en helt ny platform – Podcast24syv. Du kommer til at stå i spidsen for hele processen – konceptudvikling, kravspecifikation, opbygning, markedsføring og lancering.
Derefter skal du sikre konstant videreudvikling, så Podcast24syv bliver der, hvor danskerne henter deres podcast.
Du skal lede arbejdet sammen med et hold af digitale eksperter i Berlingske Media og eksterne selskaber, og du skal skabe kontakt og interesse for Podcast24syv hos eksterne podcastproducenter.
Du refererer til Jørgen Ramskov, adm. Direktør i Podcast24syv.

Hos os får du
En attraktiv stilling i et af Danmarks største mediehuse.
En grundig introduktion, så du får de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.
Et stærkt team af professionelle og dedikerede kollegaer, hvor fællesskab, dynamik og sammenhold er nøgleord.
En attraktiv lønpakke med pension og sundhedssikring.

Henvendelse:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ramskov på tlf. 2027 7790 eller Digital Udviklingsdirektør Christian Stavik på tlf. 2545 6460.

Ansøgning:
Send en motiveret ansøgning samt dit CV via linket her på siden senest den 1. april 2018.
Vi indkalder løbende til samtale.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 01. april 2018

Radio24syv er en del af Berlingske Media.
Berlingske Media driver de store nationale medier Berlingske, BTMetro og Weekendavisen samt en række digitale aktiviteter og Radio24syv. Hver måned er vi i kontakt med knap 1 million læsere og 3,4 mio. netbrugere og gennem vores mediers kvalitetsjournalistik informerer og oplyser vi den danske offentlighed og bidrager til den demokratiske debat. Vi lægger vægt på, at vores ca. 900 medarbejdere er ambitiøse, initiativrige og innovative.