To kreative Social Media Managers til Berlingske!

Vil du være med til at skabe Berlingskes nye digitale strategi? Og har du erfaring med at arbejde med sociale medier samt eventuel erfaring med at producere videoer og grafikker? Så er det måske dig, vi søger.

Vi mangler to dygtige kolleger til vores nye digitale power-team på Berlingske.

Jobbet:
Vi har netop startet en ny redaktionel udviklingsafdeling op, som skal gøre Danmarks ældste avis mere digital end nogensinde.

I afdelingen er vi en redaktør, en grafiker, en datajournalist og en journalist, og nu søger vi to kolleger, som ligesom os brænder for at arbejde digitalt.

Du kommer til at varetage den daglige drift af både Berlingske og Berlingske Business’ sociale medier, da Business.dk snart bliver lagt ind under B.dk.

Din hverdag kommer til at foregå i et af Danmarks travleste newsrooms, hvor kvalitetsjournalistik har førsteprioritet.

Dine konkrete opgaver bliver:

 • at få alt Berlingskes indhold til at leve på Berlingske og Berlingske Business’ sociale medier
 • at udvikle nye ideer og koncepter til, hvordan vi kan videreudvikle historiefortællingen på sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter)
 • at moderere debatter
 • at udbrede din digitale viden til resten af Berlingske’s journalister og redaktører
 • af og til assistere ved videoproduktion samt udføre mindre grafisk arbejde, som understøtter indsatsen på sociale medier.

Om dig:

 • du har allerede digital journalistisk erfaring – gerne fra et newsroom, hvor tingene sker hurtigt
 • du skriver fejlfrit og mestrer stærke rubrikker
 • du ved, hvad der virker på Facebook, og hvordan man bedst engagerer læserne
 • du har arbejdet med Linkpulse, Google Analytics, Crowdtangle, Photoshop, Finalcut o.s.v. før
 • du er digital indfødt og brænder for at udvikle nye digitale formater sammen med redaktionen
 • du har meget gerne erfaring med at producere og redigere video.

Derudover er dit visuelle øje generelt skarpt, og du ved altid, hvilket billede eller hvilken grafik der vil fungere bedst.
Og så er du naturligvis ambitiøs omkring dit arbejde og kan tale med om alle de nye tendenser, som bl. a. foregår på NowThis, ATTN: og Buzzfeeds Tasty.

Ansøgning:
Vil du med på holdet? Så send din ansøgning så hurtigt som muligt og seneste den 26. november 2017. Vi ser gerne, at du vedlægger konkrete eksempler på, hvordan Berlingske kan blive bedre digitalt.

Vi holder løbende samtaler.

Henvendelse:
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte redaktør for digital udvikling og sociale medier, Christina Andreasen, på tlf. 4142 1996.

Tiltrædelse:
Snarest muligt.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 26. november 2017

Berlingske leverer hver dag kvalitetsjournalistik om politik og samfund, kultur og livsstil, virksomheder, karriere og privatøkonomi. 171.000 læser hver dag med i avisen, og 233.000 brugere følger dagligt med på B.dk, aok.dk og Business.dk. Berlingske er en del af Berlingske Media.