Studiejob: Engagerede og resultatorienterede salgskonsulenter med opstart d. 1. august 2017

Berlingske Media er på udkig efter dygtige sælgere til vores ambitiøse telemarketingafdeling.

Vil du have indflydelse på egen indtjening og samtidig udvikle dine salgs- og kommunikationskompetencer i en af Danmarks bedste salgsafdelinger beliggende i hjertet af København?

 

Vi tilbyder:

  • Løngennemsnit i afdelingen på 200 kr. i timen.
  • Sikkerhedsløn på 110 kr. i timen de første 3 måneder, derefter vil du have en fast timeløn, samt provision. Det er kun dit eget ambitionsniveau der sætter grænserne for din indtjening.
  • En hverdag med fokus på individuelle- og holdkonkurrencer.
  • Løbende coaching og sparring med motiverende ledere, som er i øjenhøjde med teamet.
  • Salgsuddannelse hos Berlingske Salgsakademi samt månedlige workshops.
  • Et ungt, socialt og ambitiøst arbejdsmiljø med et sammenhold ud over det sædvanlige.
  • Mere end 100 kollegaer som konstant jagter succes.
  • 8% pension, sundhedssikring og funktionærkontrakt.

Jobbet:
Som kollega i Berlingske Telemarketing vil du stå for salget af Danmarks stærkeste publikationer, herunder Berlingske, BT og Weekendavisen.

Som salgskonsulent vil du få ansvar for salg til forhenværende kunder.

Din arbejdsdag vil være præget af et stort socialt sammenhold, konkurrencer og en masse salg. Udvikling er et vigtigt element for os. Vi investerer i udvikling af vores sælgere i form af e-learning, salgsakademi, løbende coaching med vores to faste salgstrænere samt personlige sparringssamtaler med din nærmeste teamleder.

Din profil:
Du er udadvendt, har en positiv indstilling og høj grad af engagement i lysten til at sælge.

Vi forventer også, at du bidrager til vores gode kultur ved at tage ansvar, være motiveret og drevet af provisionsaflønning. Vi forestiller os, at du har passion for salg og elsker at jagte succeser og resultater.

Stillinger og arbejdstider:
Fleksibel studiejob: Du planlægger selv dine 10 obligatoriske vagter om måneden i tidsrummet kl. 16.15 – 21.00 i hverdage eller den første lørdag i måneden fra kl. 12.00 – 17.00.

Ansøgning:
Send en motiveret ansøgning samt dit CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til opslaget kan du kontakte [email protected]

Tiltrædelse:
Vi har introduktionsforløb med 1 måneds grundig oplæring i salg og kommunikation. Opstart er tirsdag d. 1. august 2017.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 24. juli 2017

Bladsalgsafdelingen i Berlingske Media varetager alt salg og kontakt til erhvervs såvel som offentlige kunder. Dette kan være højtprofilerede virksomheder, samt uddannelsesinstitutioner, skoler og ministerier. Herudover tager afdelingen sig af, at indgå og overholde kædeaftaler med detailkæder og øvrige spillere på bladsalgsmarkedet.

Berlingske Media driver de store nationale medier Berlingske, BT og Weekendavisen samt en række digitale aktiviteter og Radio24syv. Hver måned er vi i kontakt med 661.000 læsere og 2,4 mio. netbrugere og gennem vores mediers kvalitetsjournalistik informerer og oplyser vi den danske offentlighed og bidrager til den demokratiske debat. Vi lægger vægt på, at vores ca. 1.100 medarbejdere er ambitiøse, initiativrige og innovative.