Radio24syv søger reporter i Aarhus

Radio24syv vil igen styrke dækningen af Danmark uden for København og søger derfor en reporter med base i Aarhus.

Du skal levere især båndede reportager og live-sendinger til Danmarks bedste morgenflade, Radio24syv Morgen, der sendes mellem klokken 06.00 og 09.00, men også bidrage til vores timenyhedsudsendelser og eftermiddagsprogram ’55 minutter’.

Radio24syv har masser af dygtige journalister, der elsker at lave god journalistik, men som har base i København. Den person, vi nu søger, skal levere hovedparten af sin arbejdsindsats ude i landet, på flygtningecentre, blandt mennesker, på fabrikker, der skal lukkes eller nye, der åbner, blandt folk, der er ramt af indbrud, hos landmænd eller iværksættere; i verdener, vi ikke kender.

Du arbejder derude, på gaden. De historier, du skal komme med, er reportager, små stykker virkelighed, som du skal forløse i vores forskellige formater, ofte med et nyhedsmæssigt udgangspunkt, men ligeså ofte vælger vi at prioritere historier, der er fascinerende og handler om menneskelige valg og værdier. Du skal ikke lave features, men nyheds- og værdibårne historier, så det er afgørende, at du kan se og lave en nyhed, og at du er i stand til at vinkle.

Radio24Syvs nyhedsdækning skal være præget af samfundets vigtigste debat- og værdihistorier. Vi elsker historier, der vækker til eftertanke og debat; historier, der kan mærkes og betyder noget for mennesker.

Danmark udvikler og forandrer sig i høj grad uden for København. Udviklingen i erhvervslivet, udflytningen af statslige arbejdspladser, affolkning, udkantsproblemer, iværksætteri, globalisering, flygtninge, offentlige besparelser og nye, spændende virksomheder, påvirker og forandrer provinsbyer og landsdele.

Historierne om alt dét, der sker, skal vores nye reporter opdage og lave.

Vi tilbyder til gengæld et attraktivt job på Danmarks sjoveste nyhedsredaktion. Du arbejder tæt sammen med en kollega i Aarhus og får base hos TV2 Østjylland.

Det er ikke afgørende, at du har arbejdet med radio før, vi elsker folk, der har arbejdet på avis og har lært de dyder, der følger med, især evnen til at finde og tro på egne historier. Det vigtigste er, at du kan lide lugten af virkelighed og fiske efter de gode historier på bodegaen, i bazaren, i narkomanmiljøet i Odense eller banke på døre – også hos dem, der ikke byder dig velkommen. Omvendt er du en journalist, der ikke elsker at hænge bag dit skrivebord eller tale med pressemedarbejdere i en kommune. Du skal have en god stemme og selvtillid til at bruge den.

Du kommer i høj grad til selv at styre din arbejdsdag og det er vores klare forventning, at du er klar til at rykke, når vi mener, det er nødvendigt, at du kan klare mange timer på landevejen, og at du kun søger jobbet, hvis du er indforstået med, at du skal sende klokken 06.05 fra Skagen eller klokken 18.00 fra Tønder. Ikke hver dag, slet ikke, men du skal være fleksibel.

Henvendelse:
Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte journalist i Aarhus, Viktor Reddersen, på telefon 3024 6181 eller e-mail [email protected] redaktionschef Pelle Dam på telefon 4174 7953 eller e-mail [email protected]

Ansøgning:
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket her på siden.

Ansøgningsfrist:
Den 1. juni 2017.

Tiltrædelse:
Den 1. september 2017.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 01. juni 2017

Radio24syv er licensfinansieret public service radio, der begyndte at sende på FM, DAB og Internettet den 1. november 2011 og har en statslig sendetilladelse foreløbig frem til november 2019. Radio24syv drives af selskabet Berlingske People A/S.
Radio24syv er Danmarks originale taleradio. Vi producerer et væld af debatskabende, underholdende og tankevækkende programmer, skabt af ihærdige og glade medarbejdere på en skæg og dynamisk arbejdsplads. Synes vi.
Vi sender til hele Danmark 24 timer i døgnet, året rundt, fra studier i det centrale København.