Radio24syv søger opliner/tilrettelægger til hard-talks

Det kritiske interview med magthavere – politikere, ministre, erhvervsfolk eller andre centrale personer med magt og indflydelse – er en yderst central del af Radio24syvs daglige morgenprogram, der sendes mellem kl. 06.00 – 09.00.

Vi tror på, at journalistik er kritik og skal være kritisk, og vi bestræber os derfor på mindst én gang om dagen at gennemføre et velforberedt, langt, kritisk, men ordentligt og fair interview om en konkret sag eller en aktuel problemstilling, og det med en person med magt, mening og betydning i det danske samfund.

Vi søger derfor en tilrettelægger eller en opliner, der som sin ”eneste” opgave får til opgave at ”spotte” de personer, sager og ”problemer”, der kan udløse et langt og kritisk interview, og derpå researche, gennemtænke, planlægge og opline disse interviews, ofte i samarbejde med de værter, der skal gennemføre de pågældende interviews live.

Du skal først og fremmest kunne ”skære igennem” den daglige støj af nyheder og debat og finde de personer og problemer, der kan udløse et interview. Interviewet kan være (helt) aktuelt, men behøver det ikke.

Vi vælger ofte at belyse ”tidens” emner, ikke kun døgnets. Det afgørende er, at det pågældende interview kalder på at blive lavet. Du skal, udover at kunne ”finde” de rigtige sager og personer, have en ekstremt systematisk og veludviklet evne til at researche og efterprøve påstande, således at det enkelte interview forberedes bedst muligt, ligesom du skal kunne (eller lære at kunne) tilrettelægge og skrive et spørgemanus, der sikrer en forstålig, gennemtænkt og fair progression i et interview.

Du kan være journalist, men behøver det ikke. Kandidater med akademisk eller anden baggrund kan også komme i betragtning til stillingen.

Henvendelse:
Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte politisk redaktør Brian Weichardt på telefon 6178 9178 eller vært Asger Juhl på telefon 4174 7918.

Ansøgning:
Skriv en kort ansøgning med CV og en lille liste over personer, du gerne vil gennemføre et interview med. Forklar kort hvorfor.

Derudover skal du på én A4-side lave et kort oplæg og en række spørgsmål til Alternativets leder Uffe Elbæk om partiets idé om at indføre borgerløn.

Send det hele via linket her på siden.

Ansøgningsfrist:
Den 1. juni 2017.

Tiltrædelse:
Den 1. august 2017.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 01. juni 2017

Radio24syv er licensfinansieret public service radio, der begyndte at sende på FM, DAB og Internettet den 1. november 2011 og har en statslig sendetilladelse foreløbig frem til november 2019. Radio24syv drives af selskabet Berlingske People A/S.
Radio24syv er Danmarks originale taleradio. Vi producerer et væld af debatskabende, underholdende og tankevækkende programmer, skabt af ihærdige og glade medarbejdere på en skæg og dynamisk arbejdsplads. Synes vi.
Vi sender til hele Danmark 24 timer i døgnet, året rundt, fra studier i det centrale København.