Rejsemagasinet Escape til iPad

Rejsemagasinet Escape udkommer fremover også i en digital version til iPad. Udgivelsen er gratis og byder på video og andre digitale fordele.
Escape er udkommet som magasin på papir siden foråret 2011, og det bliver det også ved med, men fremover suppleres papirudgaven med en digital udgave. Magasinets digitale version indeholder nogle, men ikke alle, elementer fra printudgaven. Til gengæld vil der være video og andre digitale features som fx interaktive kort, som brugerne kan kaste sig over, når de trænger til at blive inspireret og drømme sig væk.

Det er lykkedes at finde et økonomisk fundament gennem annoncefinanciering og derfor tilbydes den digitale version af Escape gratis. I den første udgave af det digitale Escape inviteres brugerne med til masser af solskin og eksotiske drinks på stranden Tobacco Caye, som ligger ud for Belize i Mellemamerika. Og til Nkomazi-sletten i Sydafrika, hvor de kan opleve vilde dyr på savannen. Brugerne kan også gå på opdagelse i Buenos Aires, som er en by, der går i blodet på de fleste, finde tips til sjove butikker og hippe cafeer i londongaden Lamb’s Conduit Street – eller blive klogere på, hvordan man gebærder sig, hvis man skal på sit første krydstogt.

Tablet i hvert tredje hjem
Udviklingen af indhold til både tablets og mobiler går pt. rivende stærkt i takt med, at udbredelsen af de to platforme oplever lidt af en eksplosion. Ifølge Danmarks Statistik havde hvert tredje hjem i april 2013 en tablet, og tallet er på bare to år vokset fra ni procent til 33 procent. Andelen af familier med en eller flere smartphones var i april på 63 procent.

Escape, både print og digital, udkommer tre gange om året i januar, maj og september. Prisen for printmagasinet er fortsat 49 kr.

Hent app’en på b.dk/escapeapp eller via App Store.

Kontakt salgsafdelingen

Tlf. 33 75 75 00 Send mail: [email protected] Kontakt din faste annoncekonsulent