Berlingske søger korrespondent til Mellemøsten

Hvad der sker i Mellemøsten har konsekvenser langt ud over regionen. Det forandrer det samfund, som vi danskere lever i.

Berlingske mangler en til at fortælle læserne om dette. Derfor søger vi en journalist, med base i f. eks. Beirut eller Istanbul, til at dække Mellemøsten, Tyrkiet og migrationsruterne til Europa. Ansættelsen er tidsbegrænset.

Vi stiller høje krav til dine evner til at fortælle unikke historier. Du skal:

  • gøre det nærværende - så vi forventer, at du er en god fortæller, der trækker læseren ind ved at fortælle om de mennesker, det hele handler om. Og din radar søger ikke kun efter blod og ødelæggelse, men også de steder, hvor noget lykkes.
  • gøre det forståeligt - så vi forventer, at du er i stand til at trække de storpolitiske linjer, analysere dem og formidle det levende.
  • være nyhedsskarp - så vi forventer, at du er klar til at dække, når de store dagsordener ruller.
  • kunne trække historierne hjem - så vi forventer, at du finder de historier i brudfladen mellem Danmark og Mellemøsten, om det er flygtninge, IS-krigere eller pigen fra Høje Gladsaxe, der har åbnet en café i Hamra.

Du kommer til at skrive med Berlingskes læsere for øje: Den borgerlige, moderne dansker, der bor i Københavnsområdet.

Vi forventer, at du først og fremmest tænker dine historier digitalt med alle de greb og virkemidler, det inkluderer. Du må gerne vedlægge eksempler på det, når du søger, ligesom du gerne må vedlægge ideer til eller tidligere eksempler på, at du kan lave unik journalistik.

Vi forventer også, at du har et stort kendskab til regionen, måske bor du dér allerede, måske har du boet der tidligere, eller måske er du på anden vis er knyttet til den. Det er en fordel, hvis du taler arabisk, men ikke et krav.

Tiltrædelse:

Efter aftale.

Henvendelse:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udlandsredaktør Ida Ebbensgaard på e-mail [email protected] eller telefon 2545 6191.

Ansøgning:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksempler via linket her på siden.

Søg stillingen

Ansøgningsfrist: Mandag den 16. april 2018 kl. 16.00.