ANNONCEPARTNERSKABER

ANNONCEPARTNERSKABER

Annoncepartnerskaber

Annoncepartnerskaber repræsenterer, i vores optik, det ypperste samarbejde mellem brands og vores medier. Et annoncepartnerskab sikrer dig stor synlighed på tværs af mediets platforme, og giver dig en mulighed for at engagere dig med din målgruppe i en kontekst med meget høj troværdighed.

Hos Berlingske Media tager annoncepartnerskaber altid udgangspunkt i et redaktionelt koncept inden for et af vores fire medier. Hvert medie har deres styrkeområder, og det vil være med afsæt i disse, at vores redaktionelle koncepter skabes.

Da vi sætter en stor ære i at være et ansvarligt mediehus, vil der være elementer, du som partner ikke kan influere på, men til gengæld er der en lang række andre fordele ved at samarbejde med nogle af Danmarks stærkeste medier.

Vi inviterer annoncører med et godt brand-match til dialog, fordi vi tror på, at vi sammen kan være med til at skabe det bedste indhold, og de bedste rammer omkring partnerskabet. For at udvikle de mest optimale løsninger, vil vi gerne inddrage vores samarbejdspartnere tidligt i forløbet.   

People in nature, Natural landscape, Plant, Tree, Leaf, Botany, Branch, Window, Sunlight, Yellow

Først og fremmest tilfører sponsoratet en stor brandingværdi til Saxo Bank,  men det har også genereret væsentlig mere direkte trafik til vores sider end forventet.

Oskar Barner Bernhardtsen, Head of Marketing, Saxo Bank, Nordic & Switzerland

Brede samarbejder skaber bedre resultater

I Berlingske Media arbejder vi også mod flere og stærkere annoncepartnerskaber. Her kan vi sammen sikre, at vi når hele vejen rundt om jeres virksomhed og samtidig tænke ud af boksen i forhold til, hvad der er muligt, og hvad der kan skabe størst mulig synlighed og vækst.

Et godt eksempel på et stærkt samarbejde er Saxo Bank og Euroinvestor. Saxo Bank har et branding-spor med native-indhold, der fokuserer på investeringstips og aktie-forudsigelser. Derudover et sponsorat på en af Danmarks mest populære podcasts, Millionærklubben, og har desuden fået deres helt egen investeringsknap på Euroinvestor, der vises på alle C20 aktier og leder brugerne direkte over til Saxo Investor, hvor de kan investere i aktier.  Se eksempel på knap. 

Med et større samarbejde kan Saxo Bank derfor fokusere på både branding, awareness og direkte e-handel.  
Wood, Rectangle

Netcompany var i 2021 partner på Berlingskes Talent 100, hvilket vi valgte pga. det gode brand-match og den attraktive målgruppe. Vi fik en bred eksponering på tværs af Berlingskes platforme og var meget tilfredse med samarbejdet, som favnede elementer af både branding og taktisk kommunikation. Derfor er vi igen i år stolt partner på Talent 100.

Søren Fogt Lundbo, Head of Branding and Marketing, Netcompany


  • Aktivering af din målgruppe i en relevant og troværdig kontekst hos stærke mediebrands
  • Stor synlighed på tværs af mediets platforme
  • Dit brand er tæt på dækningen af store begivenheder som Tour de France, VM, Byens Bedste mf. - som partner får du de bedste placeringer

 

3 grunde til at indgå annoncepartnerskaber


Må vi byde på en kop kaffe?

Book et uforpligtende inspirationsmøde på meet@berlingskemedia.dk eller ring på tlf. 22 39 35 58

Må vi byde på en kop kaffe?

Book et uforpligtende inspirationsmøde på  meet@berlingskemedia.dk eller ring på tlf. 25 45 60 95