Studentermedhjælper til Ad Creator teamet i Sweetdeal

Elsker du at skrive? Har du øje for visuelle detaljer? Erfaring med digital marketing, kommunikation og måske webshops/dealsites? Så læs endelig videre!

Berlingske Media og Sweetdeal er i rivende udvikling, og har derfor brug for at styrke vores team med en Ad Creator/Tekstforfatter.

Her er der rig mulighed for, at de kreative idéer får frit spil både såvel skriftligt som visuelt.

Du får nemlig mulighed for både at skulle præsentere oplevelser, gastronomi, wellness og meget andet.

Jobbet
Du tilbydes en udfordrende stilling, som studentermedhjælper 15-20 timer om ugen, hvor du gennem din viden om kommerciel tekstformidling og din ”knowhow” for den visuelle præsentation, er en vigtig del af vores Sweetdeal-team.

Din dagligdag vil være præget af et tæt samarbejde med salg, marketing og eksterne samarbejdspartnere. Du får derfor en bred kontaktflade, som forventer engagement og professionalisme fra dig.

Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være fra handelshøjskolen eller universitet enten inden for marketing eller kommunikation. Erfaring med Social Buying eller E-commerce vil være at foretrække, men er ikke en afgørende faktor.

Du skal trives med at arbejde i, et til tider hektisk arbejdsmiljø, præget af nye idéer og korte deadlines. Hvis du brænder for at skabe resultater, besidder stærke sproglige evner og ånder og lever i det digitale univers, er du lige netop den, som vi leder efter!

Om afdelingen
Vi er et stærkt og dynamisk team, som giver hinanden plads, så de kreative idéer får lov til at blomstre i fuld flor. Og så er vi alle indstillet på at gøre en forskel og sikre daglige resultater, så vi kan efterleve de forventninger, vi har til den fortsatte succes med vores Sweetdeal forretning.

Vi tilbyder
Et ansvarsfuldt, afvekslende og selvstændigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling i en kommerciel afdeling, der er i konstant udvikling.

Henvendelse
Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Maria Colberg på +45 21 70 17 12.

Ansøgning
Send din ansøgning og cv via linket her på siden, så vi har den senest den 20. januar 2017.

Ansøgninger behandles løbende.

Ansættelsessamtaler afholdes i Pilestræde.

Tiltrædelse
1. februar 2017 eller hurtigst muligt herefter.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 20. januar 2017

Sweetdeal er et datterselskab under Berlingske Media.
Hos Sweetdeal finder du alt fra uforglemmelige oplevelser, rejser til nær og fjern samt sjove eller lækre produkter med over 50% rabat.
Sweetdeal gik i luften 16. august 2010 og er i dag det største og mest kendte dealsite i DK.

Berlingske Media driver de store nationale medier Berlingske, BT og Weekendavisen samt en række digitale aktiviteter og Radio24syv. Hver måned er vi i kontakt med 628.000 læsere og 2,9 mio. netbrugere og gennem vores mediers kvalitetsjournalistik informerer og oplyser vi den danske offentlighed og bidrager til den demokratiske debat. Vi lægger vægt på, at vores ca. 1.100 medarbejdere er ambitiøse, initiativrige og innovative.