Senior Business Development Manager, Strategy and Projects, Berlingske Media

Berlingske Media gennemgår i disse år strategiske og strukturelle forandringer drevet af både egne ambitioner og udviklingen i mediebranchen. For at kunne sikre momentum og fremdrift i transformationen af virksomheden fokuserer Berlingske Media på en dynamisk portefølje af strategiske projekter. Som Senior Business Development Manager får du muligheden for at blive en vigtig del af det team, der er ansvarlig for at definere og lede disse strategiske projekter og for strategieksekveringen i virksomheden generelt.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af en Danmarks stærkeste medievirksomheder i en rolle, der med sikkerhed vil være udfordrende og give mulighed for at præge den strategiske agenda og eksekvering i virksomheden.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver
I stillingen som Senior Business Development Manager vil du blive ansvarlig for at lede og drive strategiske projekter på tværs af organisationen. Du vil have en central rolle i det samlede strategiarbejde på tværs af Berlingske Media.

Dine primære ansvarsområder vil være, at:

  • Lede strategiske projekter og projektteams bestående af kolleger fra de forskellige forretningsområder i Berlingske Media.
  • Sikre optimal afgrænsning, planlægning og eksekvering af arbejdsstrømme i strategiske projekter.
  • Fungere som strategisk sparringspartner på ad hoc basis for den samlede forretning og bidrage til at identificere muligheder, problemstillinger og fremtidige strategiske projekter for forretningsområderne.
  • Strukturere og gennemføre strategiske analyser.
  • Præsentere insights og anbefalinger ved bl.a. direktions- og bestyrelsesmøder.
  • Holde dig orienteret om konkurrent- og markedssituationen i mediebranchen.

Din profil
Du har en relevant kandidatuddannelse (cand.merc /cand.oecon) og kommer enten med en konsulentbaggrund eller med minimum 5 års erfaring som projektleder i en forretningsudviklingsfunktion. Du har erfaring med større, komplekse projekter og er vant til at lede flere projekter parallelt. Du er ambitiøs, effektiv og besidder et stærkt personligt drive. Du er en naturlig leder og teamspiller, der formår at motivere og skabe momentum hos kolleger omkring dig. Du er ambitiøs, struktureret og har stærke analytiske kompetencer. Du sætter en ære i at gå forrest og trives i et dynamisk miljø, hvor du har mange bolde i luften.

Vi tilbyder
Et spændende job i en medievirksomhed med stærke mediebrands, hvor du bliver en del af et miljø hvor innovation er en forudsætning og prioriteres højt.
En attraktiv lønpakke, med pension, sundhedssikring m.v.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Strategy, Benjamin Leitner, på +45 51 64 17 34.

Ansøgningsfrist
Så hurtigt som muligt, men ikke senere end 30. januar 2017. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende, og interviews gennemføres ligeledes løbende.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Søg stillingen Ansøgningsfrist: 30. januar 2017

Berlingske Media driver de store nationale medier Berlingske, BT og Weekendavisen samt en række digitale aktiviteter og Radio24syv. Hver måned er vi i kontakt med 628.000 læsere og 2,9 mio. netbrugere og gennem vores mediers kvalitetsjournalistik informerer og oplyser vi den danske offentlighed og bidrager til den demokratiske debat. Vi lægger vægt på, at vores ca. 1.100 medarbejdere er ambitiøse, initiativrige og innovative.